Яловичину нарізати тонкими пластами і на 30 хвилин замочити в молоці.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити злегка в каструлі, де готуватиметься сочевиця на вершковому маслі.
Додати сочевицю до цибулі і злегка обсмажити, постійно помішуючи. Якщо треба - додати ще трохи олії. Влити в сочевицю вино і готувати до випарювання.
Додати яловичий бульйон так, щоб він закривав сочевицю приблизно на 2 см, і відварити до готовності. Головне - не переварити, щоб замість розсипчастою, вона не перетворилася на кашу.
М'ясо з одного боку посолити, посипати куркумою і каєнським перцем. Обсмажити 2-3 хвилини на суміші рослинного і вершкового масла.
Перевернути м'ясо в куркумі і смажити ще хвилини 2. Якщо любите яловичину сильного прожарювання - обсмажте ще по 2 хвилинки з кожного боку.
Загорніть м'ясо у фольгу і дайте "відпочити" 10 хвилин в теплому місці.
Залишилося тільки викласти м'ясо на тарілку, додати сочевицю і трохи овочів і трави. Приємного апетиту!