А як ви ставитеся до шашликів в духовці?

Курячий шашлик в духовці

Курячий шашлик в духовці


Нам буде потрібно:

Грудка куряча - від двох курочок,
Манго в сиропі - 1 банка (310-420 г),
Листя зеленого салату - за потребою,
Соус томатний або кетчуп - 100-150 г,
Олія оливкова - 2 ст. ложки,
Приправа для курки - 1-2 ч. ложки,
Червоний гострий перець,
Сіль.


Філе курячої грудки відокремити від кісток і шкіри. Розрізати по можливості на рівні шматки вагою по 50-60 грамів.


Курячий шашлик в духовці

Посипати шматочки курячої грудки сіллю, червоним перцем, перемішати і викласти в пластиковий контейнер.


Курячий шашлик в духовці

Додати до курячих шматочків томатний соус або кетчуп, оливкове масло і приправу для курки, добре все перемішати, накрити кришкою і прибрати для маринування в прохолодне місце на 30 хвилин, одну годину або більше.


Курячий шашлик в духовці

Замариновані шматочки нанизати на шампури і готувати в духовці при 180-200 градусів до готовності, приблизно хвилин 10-12, тоді м'ясо буде соковитим і ніжним. Якщо перетримати м'ясо в духовці, то шашлик вийде сухим.


Курячий шашлик в духовці

Манго вийняти з банки, розрізати на шматочки потрібного розміру.


Курячий шашлик в духовці

На блюдо викласти салатні листя, готовий шашлик і манго.


Курячий шашлик в духовці

Інший варіант маринаду для шашлику з м'яса птиці - у цьому відео майстер-класі. На цей раз спробуємо замаринувати курку в апельсиново-соєвому соусі.



Схожі новини по темі Святкові рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль