Філе курячої грудки відокремити від кісток і шкіри. Розрізати по можливості на рівні шматки вагою по 50-60 грамів.
Посипати шматочки курячої грудки сіллю, червоним перцем, перемішати і викласти в пластиковий контейнер.
Додати до курячих шматочків томатний соус або кетчуп, оливкове масло і приправу для курки, добре все перемішати, накрити кришкою і прибрати для маринування в прохолодне місце на 30 хвилин, одну годину або більше.
Замариновані шматочки нанизати на шампури і готувати в духовці при 180-200 градусів до готовності, приблизно хвилин 10-12, тоді м'ясо буде соковитим і ніжним. Якщо перетримати м'ясо в духовці, то шашлик вийде сухим.
Манго вийняти з банки, розрізати на шматочки потрібного розміру.
Інший варіант маринаду для шашлику з м'яса птиці - у цьому відео майстер-класі. На цей раз спробуємо замаринувати курку в апельсиново-соєвому соусі.