Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину, нарізати дрібним кубиком.
Підготовлені яблука викласти в миску, додати корицю, цукрову пудру і перемішати.
Кожен пласт тіста розрізати на 4 частини. Кожну частину тіста трохи розкачати в одному напрямку, викласти 1-2 ст. ложки начинки, при бажанні змастити краї тіста яєчним білком і сформувати пиріжок.
Краї пиріжка оформити за допомогою виделки. Обов'язково зробити виделкою проколи по поверхні пиріжка.
Готові пиріжки викласти на деко, накритий силіконовим килимком. При бажанні змастити пиріжки збитим яйцем. У даному рецепті яйцем пиріжки НЕ змащували.
Поставити деко в духовку хвилин на 15 при температурі 200-220 градусів.
Заваріть ароматний чай, поки печуться пиріжки, смачного!
Ви - не ласун таких пиріжків? Інша альтернатива слойоних пиріжків - в цьому відео уроці. Для начинки ми візьмемо м'ясо ягняти і картоплі. Приємного апетиту!