
Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину, нарізати дрібним кубиком.

Підготовлені яблука викласти в миску, додати корицю, цукрову пудру і перемішати.

Кожен пласт тіста розрізати на 4 частини. Кожну частину тіста трохи розкачати в одному напрямку, викласти 1-2 ст. ложки начинки, при бажанні змастити краї тіста яєчним білком і сформувати пиріжок.

Краї пиріжка оформити за допомогою виделки. Обов'язково зробити виделкою проколи по поверхні пиріжка.

Готові пиріжки викласти на деко, накритий силіконовим килимком. При бажанні змастити пиріжки збитим яйцем. У даному рецепті яйцем пиріжки НЕ змащували.

Поставити деко в духовку хвилин на 15 при температурі 200-220 градусів.

Заваріть ароматний чай, поки печуться пиріжки, смачного!

Ви - не ласун таких пиріжків? Інша альтернатива слойоних пиріжків - в цьому відео уроці. Для начинки ми візьмемо м'ясо ягняти і картоплі. Приємного апетиту!