У печериць видалити ніжки (далі вони нам не знадобляться), змастити капелюшки маслом всередині і зовні, посолити, поперчити і запекти в духовці до готовності при температурі 160-180 градусів хвилин 10-15.
Перепелині яйця відварити круто, остудити і очистити. З солодкого перцю, він у даному рецепті нам потрібен саме для цього, вирізати «гребінці» і «дзьобики». Дзьоб також можна вирізати і з редиски. «Очі» можна зробити з чорного перцю горошком або з інших спецій.
Салат рукола викласти на тарілку, на салат викласти порізаний на кружки редис. Можна при бажанні полити невеликою кількістю олії настояної на травах.
Для того щоб зробити гніздо, готові та остиглі печериці наповнити м'яким вершковим сиром, на сир викласти зелень кропу і посадити в нього курча або курчат.
Відмінна весняна закуска - печериці, фаршировані шпинатом - дуже гармонійно впишуться в Великоднє меню і прикрасять святковий стіл. Як приготувати цю страву дивіться в цьому відео уроці. Приємного апетиту і смачною вам Великодня!