Закуска до святкового столу «Курчата в гнізді»

Закуска до святкового столу  «Курчата в гнізді»

Нам буде потрібно:

Яйце перепелине - 8 або більше шт.,
Гриби печериці (великі) - 8 шт.,
Сир м'який вершковий - 140 - 200 г,
Перець солодкий червоний - 1/4 частина,
Редис - 8 шт.,
Зелень кропу - 1 пучок,
Салат рукола - 50 г,
Перець болгарський (небагато для прикраси),
Олія оливкова або інше.


У печериць видалити ніжки (далі вони нам не знадобляться), змастити капелюшки маслом всередині і зовні, посолити, поперчити і запекти в духовці до готовності при температурі 160-180 градусів хвилин 10-15.


Закуска до святкового столу  «Курчата в гнізді»

Перепелині яйця відварити круто, остудити і очистити. З солодкого перцю, він у даному рецепті нам потрібен саме для цього, вирізати «гребінці» і «дзьобики». Дзьоб також можна вирізати і з редиски. «Очі» можна зробити з чорного перцю горошком або з інших спецій.


Закуска до святкового столу  «Курчата в гнізді»

Салат рукола викласти на тарілку, на салат викласти порізаний на кружки редис. Можна при бажанні полити невеликою кількістю олії настояної на травах.


Закуска до святкового столу  «Курчата в гнізді»

Для того щоб зробити гніздо, готові та остиглі печериці наповнити м'яким вершковим сиром, на сир викласти зелень кропу і посадити в нього курча або курчат.


Приємного апетиту.

Відмінна весняна закуска - печериці, фаршировані шпинатом - дуже гармонійно впишуться в Великоднє меню і прикрасять святковий стіл. Як приготувати цю страву дивіться в цьому відео уроці. Приємного апетиту і смачною вам Великодня!


Схожі новини по темі Салати і закуски / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль