Яловичина - 500 г Базилік сушений - 1 ст. ложка, Борошно - 2 ст. ложки, Помідор - 2 шт., Гірчиця - 2 ст. ложки, Моцарелла велика - 1 шматок 250 г, Салатна зелень - 50 г, перець, сіль, Оливкова олія.
М'ясо нарізаємо скибочками товщиною близько 1 см і відбиваємо за допомогою кухонного молотка.
Посипаємо м'ясо перцем, сушеним базиліком і сіллю (можна використовувати ваш улюблений набір спецій) і змащуємо оливковою олією. Якщо є час, краще залишити м'ясо на годину-дві промаринуватися.
Запанірувати м'ясо в борошні. Обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку яловичину.
Поки смажиться м'ясо, нарізаємо помідор кружечками приблизно в 0.5 см завтовшки.
Одну сторону м'яса змащуємо гірчицею.
Зверху на гірчицю викладаємо по кружку помідора.
Моцарелу нарізаємо брусочками 0.5х0.5 см і викладаємо гратиками на помідор. Зверху даємо трохи сушеного базиліка.
Викладаємо м'ясо на деко і кладемо в духовку при температурі 160 С на 10 хвилин, щоб розплавилася моцарелла. На тарілку викладаємо шматочки м'яса і трохи салатної зелені.
Готово!
М'ясо по-французьки ... вважаєте це блюдо дуже калорійним? Подайте його з овочами або листям салату і страва вийде більш збалансованою і не перевантажить організм. Як гарнір підійдуть овочі, приготовані на пару або відварні: зелений горошок, брокколі, цвітна капуста, квасоля або легкий салат із зелені. Приємного апетиту!
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.