Великодній кролик. Св'яткові страви.

Великодній кролик. Св'яткові страви.

Для приготування кролика нам буде потрібно:
Кролик - 1500 г,
Гриби печериці - 300-500 г,
Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
Часник - 3-7 зубчиків,
Солодкий перець (різнокольоровий) - 3 шт.,
Зелень кропу,
Зелень петрушки,
Вино біле (або вода за бажанням) - 100-150 мл
Сіль,
Перець.

Великодній кролик. Св'яткові страви.

Кролика заздалегідь розділеного на частини натерти сіллю і перцем. Поставити в прохолодне місце хвилин на 30.



Великодній кролик. Св'яткові страви.

Внутрішній жир кролика розтопити і обсмажити на ньому шматки м'яса з двох боків до утворення рум'яної скоринки.



Великодній кролик. Св'яткові страви.

Гриби розрізати навпіл. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. У перцю видалити плодоніжки і насіння, нарізати у вигляді скибочок. Зелень подрібнити. Додати до м'яса розрізані навпіл гриби, півкільця цибулі, вино або воду і тушити при відкритій кришці хвилин 5-10. Додати нарізаний шматочками перець, подрібнену зелень і часник, накрити кришкою і готувати на середньому вогні хвилин 45-60.



Великодній кролик. Св'яткові страви.

Приємного апетиту!

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль