Зелень подрібнити. Помідори розрізати на 4 частини. М'ясо нарізати брусками поперек волокон. Листя салату порвати руками або подрібнити за допомогою ножа. Викласти на 2 порційні тарілки гіркою.
На листя салату викласти брусочки м'яса, зелень і четвертинки помідорів.
Для заправки часник подрібнити, з'єднати з оливковою олією, оцтом бальзамічним, додати сіль і перцем за смаком, добре все перемішати. Полити салат заправкою і тут же подати.
Приготувати весняно-літній салат дуже просто. Для цього нам знадобляться різнокольорові болгарські перці, помідори, огірок, листя салату, червону цибулю салатну, насіння соняшнику, мед, оливкову олію, сік лимона, кілька шматочків яловичини. Салат виходить не просто смачним і корисним, але ще і дуже яскравим, що піднімає настрій.