З'єднати сир, яйця, родзинки, цукор і манну крупу, добре все це перемішати.
Подрібнити моркву на тертці. Якщо морква досить соковита, необхідно трохи віджати її і не використовувати морквяний сік у приготуванні сирників.
Натерту моркву додати до сирної маси, перемішати і поставити в прохолодне місце на годину-півтори.
Потім розігріти сковороду з невеликою кількістю олії, викласти на сковороду сирну масу столовою ложкою у вигляді сирників. Смажити з двох сторін до готовності на середньому вогні. Можна подати сирники з морквою і родзинками зі сметаною, натуральним йогуртом або джемом.
Рецептів сирників - безліч. Але в основі всіх лежить класичний рецепт сирників, який ми і пропонуємо вашій увазі в цьому відео-рецепті. Його можна як використовувати у вже готовому вигляді, так і модифікувати на свій смак, винаходячи рецепт своїх унікальних сирників!