Куряче філе акуратно відокремити від кістки так, щоб не порвати м'якоть. Якщо хочете, щоб рулет вийшов дієтичним, то зніміть з грудки шкіру. Покладіть пласт курячого філе під харчову плівку і злегка відбийте.
У мисочці змішайте оливкову олія, роздавлений часник, гірчицю, сіль і червоний перець. З усіх боків намажте соусом куряче філе. На кожну курячу грудку в середину в лінію викладіть оливки. Сформуйте рулети і щільно перев'яжіть їх нитками. Загорніть кожен рулет у фольгу так, щоб з них нічого не витекло назовні, і залиште на 1 годину в теплому місці, щоб вбрався соус.
Покладіть рулети на деко і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин. Дайте охолонути, не виймаючи з духовки. Подавайте, порізавши на порційні шматочки і прикрасивши зеленню та оливками.
Так само можете приготувати рулети і в аерогрилі - на нижній решітці, при температурі 180 градусів. 25-30 хвилин в залежності від величини грудок.