У розігрітий маргарин влити молоко, додати яйця, сіль, цукор, борошно, попередньо перемішане з дріжджами, і рослинне масло. Замісити тісто. Залишити на 2 години.
Рубану капусту відварити в молоці, відкинути на друшляк, дати стекти рідині. Яйця відварити круто, остудити, порубати. Змішати з капустою, вершковим маслом і сіллю.
З отриманого тіста і начинки сформувати три закритих пирога, дати їм постояти ще 15-20 хвилин під рушником. Наколоти тісто вилкою. Випікати до готовності. Змастити маслом, накрити і дати трохи «відпочити».
Як варіант - замість капустяної начинки можна зробити рибну або м'ясну. Можна так само для рум'яності тіста перед випіканням змастити пироги жовтком.