Капусту тонко нашаткувати, викласти в салатник.
Солодкий перець очистити від насіння і плодоніжки, нарізати тонкою соломкою. Огірки нарізати тонкою соломкою.
Зелень кропу і зелену цибулю нарізати дрібно. Поєднати в мисці нашатковану капусту, нарізану соломкою солодкий перець, огірки і подрібнену зелень. Залишити гілочку кропу і трохи подрібненої зеленої цибулі для прикраси блюда. Додати спеції, все перемішати.
Помідор нарізати тонкими кружечками, викласти на порційну тарілку. Потім на помідори викласти порцію салату. Так підготувати ще 2 порції салату.
Прикрасити тарілки зеленню кропу і подрібнененою зеленою цибулею. Полити маслом.
Для любителів морепродуктів ми пропонуємо відеорецепт для приготування салату з пекінської капусти з крабовими паличками. Крабові палички можна замінити крабовим м'ясом, а болгарський перець додасть цього салату додаткову свіжість, соковитість і яскравий смак: