Заздалегідь замаринувати м'ясо. Маринувати від 30 хвилин і більше. Для цього часник очистити і подрібнити за допомогою часникового преса. М'якоть нарізати довільно, наприклад великими шматками, з'єднати з часником, сіллю, перцем і перемішати. Можна з часником відразу не з'єднувати, а додати його в кінці цілком або нарізаний шматочками.
Цибулю очистити, подрібнити і пасерувати на невеликій кількості олії до м'якого стану. Потім додати до цибулі м'ясо і обсмажити на сильному вогні хвилин 5. Накрити кришкою і готувати хвилин 30-40.
Хвилин за 20 до готовності залити м'ясо окропом в пропорції 1:2, але з урахуванням рідини, що виділилася при гасінні. Довести до кипіння, засипати сочевицю і довести до готовності при середньому кипінні. В кінці приготування додати половину подрібненої зелені і перемішати.
Перед подачею посипати зеленню кропу.