Котлети з м'яса індички з оливками

Котлети з м'яса індички з оливками


Нам буде потрібно:

Філе грудки індички - 800 г,
Філе стегна індички - 800 г,
Яйце куряче - 2 шт.,
Манна крупа - 1-2 жмені,
Вершки середньої жирності - 200 мл,
Оливки без кісточок - 120 г,
Рослинне масло,
сіль,
Перець.


Котлети з м'яса індички з оливками

Візьмемо для котлет охолоджене м'ясо грудки і стегна індички, поєднання яких додасть котлетам оригінальний смак. Підготовлене м'ясо наріжемо середніми кубиками і пропустимо через середню решітку м'ясорубки. Можна це зробити 2 рази.

Котлети з м'яса індички з оливками

У фарш додамо сіль, перець, яйце, манку, вершки і оливки. Добре перемішаємо фарш і дамо йому трохи постояти в прохолодному місці.

Котлети з м'яса індички з оливками

Така кількість м'яса дозволяє приготувати частину котлет відразу, а частину заморозити. Для цього формуємо котлети, частину викладаємо в один шар на деко або обробну дошку і відправляємо в морозилку. Після того як вони замерзнуть, необхідно помістити їх в герметично закриту ємність, використовувану для морозильних камер.

Іншу частину викладаємо на розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо з 2-х сторін хвилини по 3-5, а потім доводимо до готовності в духовці або під кришкою.

Котлети з м'яса індички з оливками

Подаємо з гарніром за смаком, наприклад з розсипчастою гречаною кашею.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль