Свинячий окіст промити, обсушити і обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії по 5 хвилин з кожного боку. Потім посолити, поперчити і дати трохи полежати під кришкою без вогню.
Кабачок і моркву нарізати кружечками. Баклажан нарізати кружечками або півкільцями. Часник очистити і подрібнити. Зелень кропу дрібно нарізати. Помідори нарізати часточками. Цибулю-порей нашаткувати.
На розігріту з маслом сковороду викласти моркву та баклажани, злегка обсмажити і додати кабачки, цибулю-порей, часник і помідори. Все перемішати, трохи обсмажити.
Викласти овочі на м'ясо і готувати під кришкою на середньому вогні приблизно 1 годину.
Подати м'ясо під овочами на великому блюді. Також можна розділити готове м'ясо на порції, викласти на тарілки і накрити овочами.