Свинячий окіст, тушкований з овочами

Свинячий окіст, тушкований з овочами


Нам буде потрібно:

Свинячий окіст - 1200 г,
Кабачок - 1 шт.,
Баклажан - 1 шт.,
Морква - 1 шт.,
Часник - 1 головка,
Помідори - 500 г,
Цибуля - порей - 1 стебло,
Зелень кропу - за смаком,
Оливкова олія - небагато,
Спеції.


Свинячий окіст, тушкований з овочами

Свинячий окіст промити, обсушити і обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії по 5 хвилин з кожного боку. Потім посолити, поперчити і дати трохи полежати під кришкою без вогню.


Свинячий окіст, тушкований з овочами

Кабачок і моркву нарізати кружечками. Баклажан нарізати кружечками або півкільцями. Часник очистити і подрібнити. Зелень кропу дрібно нарізати. Помідори нарізати часточками. Цибулю-порей нашаткувати.


Свинячий окіст, тушкований з овочами

На розігріту з маслом сковороду викласти моркву та баклажани, злегка обсмажити і додати кабачки, цибулю-порей, часник і помідори. Все перемішати, трохи обсмажити.

Викласти овочі на м'ясо і готувати під кришкою на середньому вогні приблизно 1 годину.


Свинячий окіст, тушкований з овочами

Подати м'ясо під овочами на великому блюді. Також можна розділити готове м'ясо на порції, викласти на тарілки і накрити овочами.


Свинячий окіст, тушкований з овочами

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль