Індичка, тушкована з капустою

Індичка, тушкована з капустою


Нам буде потрібно:

Філе грудки індички 700 г
Капуста (середнього розміру) 1 качан
Томати 500 г
Цибуля (велика) 1 шт
Базилік (свіжий) 1 пучок
Вода (томатний сік) 1 ст
сіль
перець

Індичка, тушкована з капустою

Філе грудки індички нарізати порційними шматочками, посолити і поперчити. Хай трохи постоїть. Капусту нашаткувати тонко, цибулю розрізати навпіл і нашаткувати півкільцями. Трохи посолити, перетерти руками до м'якого стану.


Індичка, тушкована з капустою

У глибоку сковороду викласти половину капусти та цибулі, зверху викласти філе грудки, потім викласти рівним шаром решту капусти з цибулею.


Індичка, тушкована з капустою

Потім додати подрібнені помідори, налити води або соку і довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати під кришкою приблизно хвилин 40. За 10 хвилин до готовності додати подрібнений базилік. Якщо є зайва волога, то можна, за бажанням, випарити на сильному вогні.


Індичка, тушкована з капустою

При подачі прикрасити гілочкою базиліка.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль