Для крутонів краще використовувати пористий хліб. Можна зрізати хлібну скоринку і нарізати хліб на кубики. Розмір крутонів залежить від вашого бажання. Полити хліб оливковою олією і підсушити в духовці хвилин 5-10. Можна це зробити і на сковороді на плиті. Для часникових грінок, потрібно розтерти часник з невеликою кількістю солі, залити олією, дати час настоятись і цим маслом змастити (полити) крутони.
Курячу грудку нарізати на смужки. Посолити, поперчити і обсмажити на олії до готовності. Можна використовувати відварну курячу грудку, запечену або приготовлену на пару.
Для соусу жовток (можна використовувати всеі яйце) з'єднати з оливковою олією, невеликою кількістю Вустерського соусу, лимонним соком, спеціями і збити. Трохи сиру нарізати тонкими пластинами. Сир що залишився подрібнити на тертці. Тертий сир з'єднати з соусом.
Листя салату порвати руками (жорсткі частини салату не використовувати), викласти в миску разом з соусом, перемішати.
Викласти салатні листя з заправкою на блюдо, змащене часником. На листя салату помістити шматочки курки, пластинки сиру. Посипати салат крутонами.
Порада: можна не робити соус, для цього потрібно безпосередньо на салатні листя вичавити сік лимона, полити оливковою олією, додати трохи Вустерського соусу і перемішати. Розбити безпосередньо на листя яйце, додати спецій і ще раз перемішати.