Салат «Вальдорф»

Салат «Вальдорф»


Нам буде потрібно:

Корінь селери - 1/4 частину,
Яблуко -. 2 шт,
Лимон - 1/4 шт,.
Горіхи (волоські) - 1 жменю,
Майонез - 2 ст. ложки,
Сметана (вершки) - 4 ст. ложки,
Спеції.

Салат «Вальдорф»

Корінь селери очистити, трохи відварити, щоб він став трохи м'якше. Кому подобається більш хрусткий салат, то корінь можна не відварювати.


Салат «Вальдорф»

Для заправки змішати майонез, сметану, сік лимона, спеції, добре все збити.


Салат «Вальдорф»

Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину, нарізати соломкою або кубиком, полити лимонним соком. Корінь селери остудити і нарізати соломкою або кубиком. Горіхи подрібнити крупно. З'єднати всі інгредієнти салату, перемішати. Заправити салат соусом і охолодити перед подачею години 2-3.


Салат «Вальдорф»

Салат можна прикрасити гілочкою зелені, волоськими горіхами або викласти на листя зеленого салату.


Салат «Вальдорф»

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль