Свинячі реберця «Делікатесні»

Свинячі реберця «Делікатесні»


Нам буде потрібно:

Свинячі реберця - 1, 2 кг,
Коньяк - 50 мл,
Олія оливкова - 50 мл + 50 мл,
Приправа для свинини (суха) - 2. ст. ложки,
Мед - 1 ст. ложка,
Лимон - 1 шт.,
Кетчуп - 1 ст. ложка,
Часник - 2 зубчики,
Зелень кропу,
Зелена цибуля.
Спеції.


Свинячі реберця «Делікатесні»

Реберця викласти в миску, посолити, поперчити, додати коньяк, оливковуe олію, приправу для свинини. Добре втерти маринад в м'ясо, залишити маринуватися в холодному місці години 2 або більше.


Свинячі реберця «Делікатесні»

Для глазурі з'єднати в мисці цедру лимона і сік лимона, кетчуп, мед, оливкову олію, подрібнений часник. Все добре перемішати.


Свинячі реберця «Делікатесні»

Замариновані реберця викласти на деко або решітку і готувати при температурі 180 градусів хвилин 20 - 25.


Свинячі реберця «Делікатесні»

Вийняти реберця з духовки, змастити їх глазур'ю і довести в духовці до готовності протягом 10 -15 хвилин.


Свинячі реберця «Делікатесні»

При подачі посипати реберця подрібненим кропом і зеленою цибулею.

Любителям гостренького сербський шеф-кухар Серж Маркович пропонує приготувати для цієї страви особливий соус. Для цього нам знадобиться гострий перець, помідори, спеції, винний оцет, трохи зелені. Спробуємо?


Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль