Моркву нашаткувати, цибулю-порей подрібніть. Розігріти в каструлі невелику кількість рослинної олії, викласти моркву, цибулю і тушкувати хвилин 5.
Додати до цибулі і моркви заздалегідь натерті сіллю і перцем плечі індички. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні хвилин 10.
Баклажани очистити від шкірки, нарізати середнім кубиком. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, часник очистити. Додати баклажани, цвітну капусту і часник до м'яса разом з розрізаними на частини помідорами. Додати спеції і готувати хвилин 40.
Хвилин за 10 до готовності рагу додати в нього подрібнену зелень.
Різдвяна індичка - справжній хіт святкового застілля. Це блюдо популярне в Америці і Канаді, а також країнах Європи. Нехай і на вашому столі в Різдво з'явиться ця смачна і корисна страва!