Різдвяне овочеве рагу з індичкою

Різдвяне овочеве рагу з індичкою


Нам буде потрібно:

Плече індички (близько 1 кг) -. 2 шт,
Цибуля-порей - 1 стебло,
Морква -. 2 шт,
Баклажан - 1. Шт,
Помідори - 600 г,
Капуста цвітна - 0,5 качана,
Часник - 2 головки,
Зелень кропу - 1 пучок,
Зелень кінзи (петрушки) - 1 пучок,
Масло рослинне,
Спеції.


Різдвяне овочеве рагу з індичкою

Моркву нашаткувати, цибулю-порей подрібніть. Розігріти в каструлі невелику кількість рослинної олії, викласти моркву, цибулю і тушкувати хвилин 5.


Різдвяне овочеве рагу з індичкою

Додати до цибулі і моркви заздалегідь натерті сіллю і перцем плечі індички. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні хвилин 10.


Різдвяне овочеве рагу з індичкою

Баклажани очистити від шкірки, нарізати середнім кубиком. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, часник очистити. Додати баклажани, цвітну капусту і часник до м'яса разом з розрізаними на частини помідорами. Додати спеції і готувати хвилин 40.


Різдвяне овочеве рагу з індичкою

Хвилин за 10 до готовності рагу додати в нього подрібнену зелень.


Різдвяне овочеве рагу з індичкою

З наступаючим 2013 Новим роком!


Різдвяна індичка - справжній хіт святкового застілля. Це блюдо популярне в Америці і Канаді, а також країнах Європи. Нехай і на вашому столі в Різдво з'явиться ця смачна і корисна страва!

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль