

Яйця відварити круто протягом 10 хвилин, остудити, очистити, розрізати навпіл, вийняти жовток з білка. Жовток розтерти в мисці з майонезом. Замість майонезу можна використовувати сирний сир.

Наповнити половинки білка яєць жовткова масою з майонезом і червоною ікрою.

Нарізати слабосолений лосось тонкими скибочками.

Згорнути скибочки лосося у вигляді конуса, покласти всередину конуса з лосося маслинку і викласти на половинку яйця

Велике блюдо або невеликі тарілки прикрасити зеленню кропу, покласти половинки яєць з рибою та ікрою. Прикрасити тарілку зеленою цибулею і маслинами.
Червона ікра робить закуску по-справжньому царською! Ми пропонуємо декілька видів закусок, які можна приготувати для новорічного фуршету. Воловани з червоною ікрою, фаршировані млинчики або яйця, тарталетки і прості канапе зі свіжим огірком або хрусткими грінками ... У будь-якому поєднанні червона ікра надає закусці особливий смак.