Журавлину вимити під проточною водою. Для того, щоб приготувати соус, необхідно журавлину подрібнити у блендері з часником і спеціями. Додати трохи води, приблизно 100-150 мл.
Кролика вимити, обсушити і розрізати частин на 8-10. Посолити, поперчити. Можна дати йому полежати в прохолодному місці годину-півтори. Можна готувати відразу.
Цибулю подрібнити і трохи обсмажити на маслі. Потім на цибулю викласти шматочки кролика, обсмажити з 2-х сторін хвилини по 3-5.
Залити кролика журавлиним соусом, посипати базиліком і готувати хвилин 40-50 на середньому вогні під кришкою.
Подати кролика з журавлинним соусом, в якому він готувався, посипати страву подрібненою зеленню.