Очистити часник і корінь імбиру від шкірки, подрібнити на тертці. Пряну зелень дрібно порізати. Поєднати в мисці подрібнену зелень, часник, імбир, спеції, приблизно 2 ст. ложки оливкової олії і трохи вина. Добре все перемішати і добре втерти в стегна індички. Залишити їх в прохолодному місці на годину або більше.
Манго очистити від шкіри й нарізати тонкими скибочками. Викласти Промариновані стегна на лист фольги на тонко нарізані скибочки манго. Також накрити стегна скибочками манго.
Загорнути стегна індички в фольгу, краще використовувати два аркуші фольги. Поставити в духову шафу при температурі 180-200 градусів хвилин на 40.
Смачного!
Яке блюдо приготувати на Різдво? Звичайно ж індичку! Але ми трохи відійдемо від традиційного запікання птиці цілою, а візьмемо незвичайний рецепт різдвяної індички від відомого шеф-кухаря Джеймі Олівера. Будемо готувати південно-американську страву «Чилі з індички». Для нього нам знадобиться індичка, цибуля-порей, томати у власному соку, оливкова олія, ріпчаста цибуля, морква, перець чилі, боби, спеції, паприка ... і, звичайно ж, відео майстер-класу!