Холодець з індички до новорічного столу

Холодець з індички до новорічного столу


Нам буде потрібно:

Крило індички - 1 шт.,
Шия індички - 2 шт.,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Морква - 1 шт.,
Зелень - 1 пучок,
Коріння (сухі) - 1 ч. л.-1 ст. л.,
Зелень - 2 пучка,
Желатин - за потребою,
Спеції.


Холодець з індички до новорічного столу

Шиї і крило (можна крило індички замінити на ніжку) індички залити холодною водою так, щоб вода тільки покрила м'ясо. Довести до кипіння, зняти піну і варити хвилин 30. Потім додати цілу моркву, цибулину також цілком, стебла зелені, сухі коріння, продовжити варити бульйон ще хвилин 30 - 40. Хвилин за 20 до готовності бульйону його необхідно посолити і поперчити.


Холодець з індички до новорічного столу

Вийняти м'ясо з бульйону, відділити його від кісток, остудити.


Холодець з індички до новорічного столу

Бульйон процідити. При бажанні замочити потрібну кількість желатину в охолодженому бульйоні. Набряклий желатин нагріти на водяній бані і вилити у гарячий бульйон, перемішати, бульйон процідити.

М'ясо індички і моркву нарізати кубиком. Зелень подрібнити. З'єднати все це в мисці, перемішати і розкласти по формах.


Холодець з індички до новорічного столу

Залити м'ясо з морквою і зеленню бульйоном. Поставити в холодильник для того, щоб він застиг.


Холодець з індички до новорічного столу

З наступаючим Новим роком!


Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль