Яйця зварити круто, остудити і подрібнити. Огірок очистити від шкірки, нарізати дрібним кубиком. Зелень кропу подрібнити. Кальмар відварити в підсоленій воді хвилини 3-5. Промити прохолодною кип'яченою водою, зняти з них тонку плівку. Зняти плівку можна і до відварювання. Кальмар нарізати брусками.
Поєднати в глибокій посуді подрібнене яйце, кубики огірка, брусочками нарізаний кальмар, подрібнену зелень (залишити трохи для прикраси), додати спеції і перемішати. Заправити салат можна за бажанням майонезом, йогуртом або іншим соусом.
Розкласти салат по «чашечках» з листя салату Радич. Листя цього салату дуже красиві, смак гіркий. Для того, щоб прибрати гіркий смак, можна злегка бланшувати листя в гарячій воді і тут же остудити в холодній.
Прикрасити готову страву зеленню кропу.
Цікаво, що такий інгредієнт, як кальмар, зробить простий салат з моркви по-корейськи, оригінальним і незвичайним. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши такий салат по відео майстер-класу. Не бійтеся експериментувати, і на вашому столі завжди будуть смачні та корисні страви!