Святковий салат з кальмаром

Святковий салат з кальмаром


Нам буде потрібно:

Кальмар (тушка) - 4 шт.,
Яйце куряче - 3-4 шт.,
Огірок свіжий - 1-2 шт.,
Салат Радич - кілька листків,
Зелень кропу - 1 пучок,
Заправка - за смаком,
Спеції.


Святковий салат з кальмаром

Яйця зварити круто, остудити і подрібнити. Огірок очистити від шкірки, нарізати дрібним кубиком. Зелень кропу подрібнити. Кальмар відварити в підсоленій воді хвилини 3-5. Промити прохолодною кип'яченою водою, зняти з них тонку плівку. Зняти плівку можна і до відварювання. Кальмар нарізати брусками.



Святковий салат з кальмаром

Поєднати в глибокій посуді подрібнене яйце, кубики огірка, брусочками нарізаний кальмар, подрібнену зелень (залишити трохи для прикраси), додати спеції і перемішати. Заправити салат можна за бажанням майонезом, йогуртом або іншим соусом.



Святковий салат з кальмаром

Розкласти салат по «чашечках» з листя салату Радич. Листя цього салату дуже красиві, смак гіркий. Для того, щоб прибрати гіркий смак, можна злегка бланшувати листя в гарячій воді і тут же остудити в холодній.



Святковий салат з кальмаром

Прикрасити готову страву зеленню кропу.

Цікаво, що такий інгредієнт, як кальмар, зробить простий салат з моркви по-корейськи, оригінальним і незвичайним. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши такий салат по відео майстер-класу. Не бійтеся експериментувати, і на вашому столі завжди будуть смачні та корисні страви!


Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль