Цибулю дрібно порізати, моркву подрібнити на тертці. Пасерувати цибулю на невеликій кількості олії хвилин п'ять, потім додати натерту моркву, продовжити готувати до м'якого стану овочів. Печінку відварити в невеликій кількості підсоленої води.
У чашу блендера викласти овочі, курячу печінку, частину подрібненої зелені, вершкове масло, суху суміш пряних трав, спеції, все подрібнити до стану паштету. Перепелині яйця відварити протягом трьох хвилин, остудити і очистити.
Викласти половину паштетною маси на харчову плівку, на неї очищені перепелині яйця. Можна посипати зеленню. Потім викласти решту паштетну масу.
Згорнути за допомогою плівки паштет у вигляді рулету, помістити в холодильник, поки паштет не застигне.
Можна з перепелиних яєць і половинок помідорів Черрі зробити прикраси для блюда.
Розкласти на блюді салатні листя, на листя викласти паштет, прикрасити блюдо «мухоморами» і зеленню.