Новорічний паштет з курячої печінки з перепелиними яйцями

Новорічний паштет з курячої печінки з перепелиними яйцями

Нам буде потрібно:

Печінка куряча - 500 г,
Масло вершкове - 150 г,
Морква - 1 шт.,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Зелень кропу і петрушки подрібнена - 2 ст. ложки,
Суха суміш пряних трав - 1 ст. ложка,
Яйце перепелине - 9-12 шт.,
Спеції.


Новорічний паштет з курячої печінки з перепелиними яйцями

Цибулю дрібно порізати, моркву подрібнити на тертці. Пасерувати цибулю на невеликій кількості олії хвилин п'ять, потім додати натерту моркву, продовжити готувати до м'якого стану овочів. Печінку відварити в невеликій кількості підсоленої води.


Новорічний паштет з курячої печінки з перепелиними яйцями

У чашу блендера викласти овочі, курячу печінку, частину подрібненої зелені, вершкове масло, суху суміш пряних трав, спеції, все подрібнити до стану паштету. Перепелині яйця відварити протягом трьох хвилин, остудити і очистити.


Новорічний паштет з курячої печінки з перепелиними яйцями

Викласти половину паштетною маси на харчову плівку, на неї очищені перепелині яйця. Можна посипати зеленню. Потім викласти решту паштетну масу.


Новорічний паштет з курячої печінки з перепелиними яйцями

Згорнути за допомогою плівки паштет у вигляді рулету, помістити в холодильник, поки паштет не застигне.


Новорічний паштет з курячої печінки з перепелиними яйцями

Можна з перепелиних яєць і половинок помідорів Черрі зробити прикраси для блюда.


Новорічний паштет з курячої печінки з перепелиними яйцями

Розкласти на блюді салатні листя, на листя викласти паштет, прикрасити блюдо «мухоморами» і зеленню.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль