Нам буде потрібно:
Тісто дріжджове (готове) - 500 г,
Гарбуз - 400 г,
Волоські горіхи - 2 жмені,
Ізюм - 2 жмені,
Цукор тростинний (звичайний) - за смаком,
Цукрова пудра з корицею - за бажанням.
Гарбуз очистити від шкірки і подрібнити на тертці, можна також нарізати його дрібними кубиками.
Горіхи подрібнити. Тісто розкачати в тонкий пласт у вигляді прямокутника. Гарбуз, ізюм і подрібнені горіхи перемішати. Викласти суміш на шар тіста по всій поверхні. Посипати тростинним цукром. Кількість цукру залежить від вашого смаку і солодкості гарбуза.
Акуратно згорнути тісто з начинкою у вигляді рулету. Викласти рулет на лист, застелений пекарським папером. Поставити в духовку, розігріту до 180-190 градусів хвилин на 20-25, або трохи більше, все залежить від розміру рулету і особливостей плити.
Остудити готовий рулет на решітці, посипати цукровою пудрою з корицею або просто цукровою пудрою.
Остиглий рулет розрізати і подати з молоком, чаєм або іншим напоєм.