У блендері подрібнити кріп, базилік, половину фісташок, вершкове масло. Потім додати цибулю, часник і хліб, знову подрібнити.
Збити до стану піни яєчний білок. Додати його до маси з фісташок і зелені. Посолити, поперчити і знову збивати до тих пір, поки суміш не стане однорідною. Додати решту фісташок і добре перемішати. Для тих, хто любить по гостріше, дрібно нарізати пекучий перець і додати до трав'яної суміші.
Розподілити суміш по всій м'ясній частині каре. Викласти каре трав'яною частиною догори в блюдо для запікання. Зверху полити оливковою олією.
Розігріти духовку до 220 градусів. Готувати приблизно 12-13 хвилин до рожевого м'яса. Якщо ви хочете просмажений варіант, то хвилин 20-25. Дістати каре з духовки, полити соком, що утворився і накрити фольгою. На гарнір можна подати відварну картоплю.