Кращі новорічні рецепти з м'яса. Страви з кролика

Кролик в капусті
Кращі новорічні рецепти з м'яса. Страви з кролика

Нам буде потрібно:
Кролик - 1 шт.,
Цибуля ріпчаста (великий) - 1 шт.,
Капуста квашена - 1 кг,
Зелень петрушки - небагато,
Суха суміш трав - 1 ст. ложка,
Олія для смаження,
сіль,
перець,
Гарнір по смаку.

Цибулю очистити, нарізати півкільцями і пасерувати на олії до золотистого кольору. Кролика розрізати на порційні шматочки і натерти невеликою кількістю солі, перцю і сумішшю сухих трав. Дати трохи промаринуватися.

Обсмажити м'ясо на маслі при максимальній температурі по 1-2 хвилини з кожного боку.

Викласти в каструлю половину цибулі, потім - половину м'яса, зверху - половину капусти. Шари повторити. Додати 1 склянку окропу і тушкувати на середньому вогні близько 1,5 годин (до готовності). Подати кролика в капусті з гарніром на ваш смак - наприклад, картопляним пюре.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль