Обсмажити шматки свинини на сковороді з 2-х сторін по 2 хвилини і довести в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10 хвилин. А можна і під кришкою на сковороді. Для соусу маринад уварити до загустіння на сковороді, де обсмажувалася свинина. Подати м'ясо можна з соусом або овочами на гарнір.
Свиняча рулька відмінно підходить для запікання, смаження і відварювання з травами, овочами і різними спеціями у вигляді основного блюда для свята Октоберфест. Якщо у вас велика компанія, то можна приготувати кілька рульок по 1-1,5 кг або свинячу ніжку від 3 і більше кілограм.
Моркву, цибулю і часник очистити. Свинячу ніжку добре промити, помістити в каструлю разом з цибулею, морквою, часником, корінням, травами і спеціями. Лавровий лист можна покласти відразу або за 30 хвилин до закінчення варіння.
Залити ніжку з травами, овочами та спеціями окропом. Варити на середньому вогні після закипання години 2.
Готову ніжку вийняти з бульйону, викласти на деко, покрите папером для запікання. В пиво додати цукор і перемішати до розчинення цукру. Полити ніжку невеликою кількістю пива з цукром і поставити в духову шафу, розігрітий до 200 градусів хвилин на 20-30.
Періодично необхідно поливати свинячу ніжку пивом з цукром для того, щоб вона набула красивого карамельного коліру. Готову ніжку викласти на блюдо. На гарнір до свинячої ніжцкиі Октоберфест можна подати кислу капусту, відварну картоплю і свіжі овочі.
Ця страва стане прекрасним варіантом для сімейної вечері, але в той же час прикрасить будь-який святковий новорічний стіл. Смачна фантазія на тему відомого французького блюда!
Цибулю нарізати скибочками завтовшки 0,5 см. Розігріти на сковороді трохи олії і викласти цибулю. Смажити цибулю на середньому вогні при постійному помішуванні приблизно 10 хвилин до золотистого кольору.
До цибулі додати бульйон і тушити ще 5-7 хвилин, не накриваючи кришкою. Додати сметану, посолити, поперчити і тушити приблизно 2 хвилини. Потім покласти гірчицю, добре перемішати і зняти з вогню.
М'ясо вимити, обсушити. Розігріти на сковороді трохи олії і смажити м'ясо по 4 хвилини з кожного боку. М'ясо подати з цибульним соусом.