Салат з молодою картоплею

Рецепт приготування смачного та ситного салату з молодої картоплі і маринованих огірочків

Давайте спробуємо приготувати смачний і ситний салат, у якому присутнє класичне поєднання смаків молодої картоплі і маринованих огірочків.


Для приготування салату нам знадобиться:
Молода картопля - 500 г,
Яйця перепелині - 10 шт.,
Салата - 1 пучок,
Огірочки мариновані або малосольні - 200 г,
Оливкова олія,
Сіль, перець - за смаком,.
Як приготувати салат з молодої картоплі:
Молоду картоплю промиємо під проточною водою за допомогою щітки, та ставимо відварювати мундирі до готовності. По готовності поставимо остудити і нарізаємо часточками.

Перепелині яйця залиймо холодною водою, додамо 1 ч. ложку солі і варимо 5 хвилин з початку закипання. Остудимо готові яйця під струменем холодної води, потім очистимо перепелині яйця і поріжемо навпіл.

Огірки теж нарізаємо часточками. Листя салату сполоснемо та висушимо.

Рецепт приготування смачного та ситного салату з молодої картоплі і маринованих огірочків

Змішаємо в мисці всі інгредієнти, посолимо салат з молодої картоплі, поперчимо та заправимо оливковим маслом. Подаємо готовий салат до святкового столу на листку салати.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль