Салат з червоної капусти і буряка

Рецепт приготування чудового вітамінного салату з червоної капусти з буряком

У червоної капусти більше вітамінів і мікроелементів, ніж у білокачанної. Проте, її використовують в готуванні не так часто. Приготуйте цей чудовий салат разом з нами, він обов'язково стане вашим улюбленим.


Для приготування салату нам буде потрібно:
Червона капуста - 3 частини,
Буряк - 2 частини,
Чорнослив - 1 частина,
Зелена цибуля - за смаком,
Олія - 2 - 3 ст. ложки,
Сіль та перець за смаком.
Як приготувати салат:
Помиємо буряк, обсушимо паперовим полотенцем, очистимо і натремо на тертці. Наріжемо зелену цибульку. Далі поставимо розігріти трохи олії, додаємо буряк і тушкуємо буряк до м'якого стану. Поки буряк тушкується, нарізаємо червону капусту, трохи перемнемо, щоб вона стала м’якшою.
Рецепт приготування чудового вітамінного салату з червоної капусти з буряком
Чорнослив промийте і розріжте на 3-4 частини. Беремо відповідний посуд, даємо нарізану капусту, приготований буряк, подрібнену цибулю і порізаний на частини чорнослив, солимо і перчимо до смаку, додамо ще трохи олії, бажано оливкової і все перемішуємо. От салат і готовий, можна подавати до столу. Смачного Вам!
Чорнослив в даному салаті можна замінити на грецький горіх

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль