М'ясний пиріг

Пиріг з м’ясною начинкою дуже смачний

М'ясна начинка цього пирога по простому рецепту з фото виходить дуже ніжною завдяки додаванню в фарш вершкового сиру. Пиріг з м’ясною начинкою дуже смачний як в гарячому вигляді, так і в холодному.


Для приготування пирога з м’ясом нам знадобиться:
Для приготування пирога з м’ясом нам знадобиться:
Листкове тісто - 500 г, або одна упаковка,
Фарш м’ясний - 800 г,
Яйця курячі - 2 шт.,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Сир м'який вершковий - 200 г,
Зелень - 1 пучок,
Сіль та перець за смаком,
Рослинна олія для смаження.
Приготування м’ясного пирога: Для початку наріжемо та обсмажимо до м’якості цибулю,зелень також наріжемо дрібненько.
Приготування м’ясного пирога:
Викладемо фарш у миску, додамо обсмажену цибульку, нарізану зелень, зіб’ємо два яйця, посолимо, поперчимо і все це добре вимішаємо. При наявності бленд ера обробимо нашу начинку для пирога до однорідної маси.

Начинка для пирога готова то беремося за тісто.
Розморозьте листове тісто. Злегка присипте стіл борошном і розкачайте один пласт листкового тіста. Викладіть на край половину всієї начинки і загорніть її в тісто, добре по прищипуйте краї пирога, щоб м'ясний сік не витік. Аналогічно зробіть пиріг з другого пласта тіста.

М'ясний пиріг
Кладемо пироги на деко швом вгору. Запікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин. Якщо верх пирогів починає підгорати, накрийте їх фольгою. Перед подачею трохи остудіть і наріжте гострим ножем.


Схожі новини по темі Рецепти / Випічка



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль