Овочевий вітамінний салат « Весняний»

Поживний весняний салат з моркви, кольрабі та чорносливу

Для приготування вітамінного салату нам знадобиться:
Морква велика - 1 шт. ,
Кольрабі - 1 шт. ,
Чорнослив без кісточок - 15 шт. ,
Лайм - 0,5 шт. ,
Масло гірчичне - 2 ст. ложки ,
Кріп - 0,5 пучка ,
сіль та перець
Приготування вітамінного салату з моркви , кольрабі та чорносливу

Приготування:

Насамперед добре вимиємо моркву і кольрабі, почистимо та натремо на терці.
Чорнослив розрізаємо на три, чотири частинки. Якщо чорнослив сухий, то перед тим замочуємо ненадовго. Нарізаємо дрібненько кріп. Усе це ретельно перемішуємо.

Для заправки нашого вітамінного та поживного салату змішаємо сік половинки лайма з двома столовими ложками гірчичного масла. Викладаємо салат у салатницю і поливаємо заправкою.


Цей поживний весняний салат з моркви, кольрабі та чорносливу - прекрасний засіб від авітамінозу, а також прикрасить Ваш святковий стіл.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль