Куряча відбивна під сирною скоринкою

Куряча відбивна під сирною скоринкою
Нам буде потрібно:
Філе грудки куряче - 3 шт.,
Помідори - 2 шт.,
Сир - 100 г,
Йогурт натуральний - 200 г,
Зелень кропу - 1 пучок,
Сіль,
Перець.

Куряча відбивна під сирною скоринкою

Куряче філе розрізати уздовж шматка, але не до кінця, розгорнути обидві частини. Вийде шматок в 2 рази більшого розміру. Викласти його на плівку, накрити зверху плівкою і злегка відбити. Трохи посолити і поперчити. Помідори нарізати тонкими кружечками. Сир подрібнити на тертці. Порізати зелень.


Куряча відбивна під сирною скоринкою

Викласти курячі шніцелі на деко, зверху покласти помідори, посипати зеленню. Помідори посолити і поперчити за смаком. Рівномірно розподілити на помідори із зеленню йогурт, а потім посипати тертим сиром. Поставити в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 15-20. Страва готова.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль