А в якому соусі ви віддаєте перевагу готувати фрикадельки або тефтелі?

Фрикадельки в сирному соусі

Фрикадельки в сирному соусі


Нам буде потрібно:

Фарш з яловичини - 300-500 г,
Молоко - 1 склянка,
Борошно - 40 г,
Сир - 100-150 г,
Зелень (кріп, петрушка, кінза) - 1 пучок,
Цибуля ріпчаста - 100-150 г,
Помідори - 150-200 г,
Перець солодкий (жовтий) - 150-200 г,
Масло топлене - небагато,
Спеції.

Фрикадельки в сирному соусі

Цибулю очистити, подрібнити. Перець очистити від плодоніжок, насіння і нарізати кубиками. Помідори також нарізати кубиком. Тушити овочі на невеликій кількості топленого масла до м'якого стану.


Фрикадельки в сирному соусі

Приправити фарш спеціями, добре перемішати і скатати з фаршу невеликі фрикадельки.


Фрикадельки в сирному соусі

У чашу блендера налити молоко, додати подрібнену зелень, тертий сир, спеції за смаком і борошно, все подрібнити. Вилити масу в сковороду з овочами, перемішати, довести до кипіння і викласти в отриману масу фрикадельки. Готувати під кришкою на середньому вогні хвилин 15 - 20.


Фрикадельки в сирному соусі

Подати фрикадельки в сирному соусі з гарніром на ваш смак, наприклад овочевим салатом.



Пропонуємо подивитись ще один, але відео рецепт смачних фрикадельок чи тефтелів.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль