Святкові страви: Курячий рулет у фользі.

Святкові страви: Курячий рулет у фользі.


Інгредієнти:

На 2 рулети

Куряча грудка - 2 штуки,
Оливки без кісточок - кілька штук,
Часник - 4 зубчики,
Гірчиця - за смаком,
Сіль - за смаком,
Червоний мелений перець - за смаком,
Оливкова олія першого віджиму - 4 столових ложки.


Куряче філе акуратно відокремити від кістки так, щоб не порвати м'якоть. Якщо хочете, щоб рулет вийшов дієтичним, то зніміть з грудки шкіру. Покладіть пласт курячого філе під харчову плівку і злегка відбийте.

У мисочці змішайте оливкову олія, роздавлений часник, гірчицю, сіль і червоний перець. З усіх боків намажте соусом куряче філе. На кожну курячу грудку в середину в лінію викладіть оливки. Сформуйте рулети і щільно перев'яжіть їх нитками. Загорніть кожен рулет у фольгу так, щоб з них нічого не витекло назовні, і залиште на 1 годину в теплому місці, щоб вбрався соус.

Покладіть рулети на деко і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин. Дайте охолонути, не виймаючи з духовки. Подавайте, порізавши на порційні шматочки і прикрасивши зеленню та оливками.

Так само можете приготувати рулети і в аерогрилі - на нижній решітці, при температурі 180 градусів. 25-30 хвилин в залежності від величини грудок.

Схожі новини по темі Святкові рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль