Індичка з сочевицею.

Індичка з сочевицею.


Нам буде потрібно:

М'якоть стегна індички (замариноване заздалегідь) - 600 г,
Сочевиця (пардіна) - 1 ст.,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Часник - 2-4 зубчики,
Зелень кропу - 1 пучок,
Масло рослинне,
сіль,
Перець.

Індичка з сочевицею.

Заздалегідь замаринувати м'ясо. Маринувати від 30 хвилин і більше. Для цього часник очистити і подрібнити за допомогою часникового преса. М'якоть нарізати довільно, наприклад великими шматками, з'єднати з часником, сіллю, перцем і перемішати. Можна з часником відразу не з'єднувати, а додати його в кінці цілком або нарізаний шматочками.

Індичка з сочевицею.

Цибулю очистити, подрібнити і пасерувати на невеликій кількості олії до м'якого стану. Потім додати до цибулі м'ясо і обсмажити на сильному вогні хвилин 5. Накрити кришкою і готувати хвилин 30-40.

Індичка з сочевицею.

Хвилин за 20 до готовності залити м'ясо окропом в пропорції 1:2, але з урахуванням рідини, що виділилася при гасінні. Довести до кипіння, засипати сочевицю і довести до готовності при середньому кипінні. В кінці приготування додати половину подрібненої зелені і перемішати.

Індичка з сочевицею.

Перед подачею посипати зеленню кропу.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль