Картопля, фарширована грибами

Картопля, фарширована грибами


Нам буде потрібно:

Картопля (велика) - 3 шт.,
Гриби (мариновані) - 170 г,
Цибуля зелена - 1 пучок.
Зелень кропу - 1 пучок,
Масло топлене (рослинне) - небагато,
Сіль.


Картопля, фарширована грибами

Вимити велику картоплю, залити водою і варити майже до готовності, воду злити, картоплю остудити і очистити від шкірки.


Картопля, фарширована грибами

Гриби нарізати, цибулю і кріп (трохи) подрібнити, з'єднати і перемішати.


Картопля, фарширована грибами

Зрізати трохи картоплі з двох сторін. Вирізати акуратно середину, зберігши при цьому дно.


Картопля, фарширована грибами

Підготовлену картопля наповнити грибним готовим фаршем, поставити у форму для запікання.


Картопля, фарширована грибами

Змастити боки картоплі топленим маслом або рослинним, щоб віна під час запікання трохи зарум'янилася. Духовку розігріти до 200 градусів, поставити в неї картоплю хвилин на 10.


Картопля, фарширована грибами


З наступаючим новим роком!

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль