Як зустрічати Новий 2015 рік, рік Вівці

За східним календарем Вівця вступить у свої права тільки 19 лютого, але за європейською традицією ми завжди вшановуємо покровителів року з 31 грудня на 1 січня. І найцікавіше, що такий підхід себе виправдовує - ті, хто не полінувався в новорічну ніч задобрити Господиню (Господаря) року, що наступив, як правило, отримують якісь додаткові і приємні бонуси.


Вибираємо компанію
Компанія до Нового року

Вівця - тварина стадна, на самоті відчуває себе незатишно, тому зустрічати 2015 рік найкраще в багатолюдній компанії. Відмовтеся від ідеї тихо випити під бій курантів келих шампанського і відправитися спати. Навіть якщо ви живете одна (один) і не любите збирати у себе друзів і родичів, та й самі неохоче відвідуєте чужі будинки і публічні заклади, зробіть для цього Нового року виняток. Запросіть до себе хоча б сусідів або самі вирушайте туди, куди покличуть.

Якщо ж у вас з соціальною адаптацією і з колом знайомих все в порядку, і ви маєте намір зібрати у себе багато різного народу, то віддайте перевагу тим, хто любить і вміє веселитися, обожнює красиво вбиратися і творчо підходить до будь-яких розваг. Не забудьте і про тих друзів, які віртуозно грають, наприклад на гітарі - жива музика вітається.

Ну, а якщо вам надійшло кілька запрошень на всілякі новорічні вечірки, то вибирайте ту, на якій вам точно не доведеться нудьгувати і сидіти з важливою особою, підтримуючи непотрібні вам розмови. Найкраще відправитися туди, де буде панувати атмосфера богемної легкості, зберуться художники, актори, поети, музиканти.


Схожі новини по темі Різне / Новий 2015 рік



Прокоментувати статтю:

Народний календар

Народний та церковний календар свят. Березень

Народний та церковний календар свят. Березень

Березень – первісток весни, спадкоємець лютого, провісник квітня, ранок весни і ранок року. Це...

Українські традиції, прикмети, прислів’я

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Березень

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Березень

Перший весняний місяць Березень, господар полів та лісів, котрий, як сказав поет, білим поясом...