Найголовніша новорічна страва

  Різне
Найголовніша новорічна страва
Найголовніша новорічна страва, яку ви обв'язково повинні приготувати! Беремо дванадцять місяців року і добре очищаємо їх від заздрощів, ненависті, розпачу, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості. Кожен місяць розрізаємо на три рівні частини. При цьому уважно дотримуємося пропорції, щоб кожен день був заповнений роботою - не більш ніж на третину, а інші дві третини були заповнені радістю, гумором і веселощами неодмінно. Додаємо три повні ложки оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, кілька зерен надії і, нарешті, щіпку ввічливості і порядності. Всю отриману суміш заливаємо зверху любов'ю! Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками квітів, доброти й уваги. Подавати щоденно з гарніром із теплих слів і сердечних посмішок, що зігрівають серце і душу. Приємного апетиту і Вдалого Нового Року!

Схожі новини по темі Різне



Прокоментувати статтю:

Народний календар

Народний та церковний календар свят. Березень

Народний та церковний календар свят. Березень

Березень – первісток весни, спадкоємець лютого, провісник квітня, ранок весни і ранок року. Це...

Українські традиції, прикмети, прислів’я

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Березень

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Березень

Перший весняний місяць Березень, господар полів та лісів, котрий, як сказав поет, білим поясом...