Найголовніша новорічна страва

  Різне
Найголовніша новорічна страва
Найголовніша новорічна страва, яку ви обв'язково повинні приготувати! Беремо дванадцять місяців року і добре очищаємо їх від заздрощів, ненависті, розпачу, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості. Кожен місяць розрізаємо на три рівні частини. При цьому уважно дотримуємося пропорції, щоб кожен день був заповнений роботою - не більш ніж на третину, а інші дві третини були заповнені радістю, гумором і веселощами неодмінно. Додаємо три повні ложки оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, кілька зерен надії і, нарешті, щіпку ввічливості і порядності. Всю отриману суміш заливаємо зверху любов'ю! Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками квітів, доброти й уваги. Подавати щоденно з гарніром із теплих слів і сердечних посмішок, що зігрівають серце і душу. Приємного апетиту і Вдалого Нового Року!

Схожі новини по темі Різне






Прокоментувати статтю:

Народний календар

Народний та церковний календар на Травень

Народний та церковний календар на Травень

Травень – вінець весни, найпрекраснішої пори року. Його здавна люблять в народі, бо квітують немов...

Українські традиції, прикмети, прислів’я

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Травень

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Травень

На травень припадає і чимало обрядових дійств, які пов’язані з поетичним віншуванням природи....