Найголовніша новорічна страва

  Різне
Найголовніша новорічна страва
Найголовніша новорічна страва, яку ви обв'язково повинні приготувати! Беремо дванадцять місяців року і добре очищаємо їх від заздрощів, ненависті, розпачу, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості. Кожен місяць розрізаємо на три рівні частини. При цьому уважно дотримуємося пропорції, щоб кожен день був заповнений роботою - не більш ніж на третину, а інші дві третини були заповнені радістю, гумором і веселощами неодмінно. Додаємо три повні ложки оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, кілька зерен надії і, нарешті, щіпку ввічливості і порядності. Всю отриману суміш заливаємо зверху любов'ю! Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками квітів, доброти й уваги. Подавати щоденно з гарніром із теплих слів і сердечних посмішок, що зігрівають серце і душу. Приємного апетиту і Вдалого Нового Року!

Схожі новини по темі Різне






Прокоментувати статтю:

Народний календар

Народний та церковний календар свят. Лютий

Народний та церковний календар свят. Лютий

Лютий останній місяць зими. В цьому місяці лютують морози і заметілі, тому його називають лютим....

Українські традиції, прикмети, прислів’я

Лютий. Традиції, прикмети, прислів’я

Лютий. Традиції, прикмети, прислів’я

Традиційно з лютим пов'язано чимало звичаїв, обрядів і... сподіванок. Недарма казали: Лютневий сніг...