Новорічний стіл 2012

  Різне
Новорічний стіл 2012

Як підгодувати Дракона в рік Чорного Дракона? З вибором страв до новорічного столу 2012 - вас ніщо не обмежує. Розраховуйте тільки на свій гаманець.

Дракон буде радий від звичайного олів'є до східної кулінарії. Не забувайте тільки, що Дракон істота вогнедишна, а значить любить вогонь у блюдах, а вогонь можна легко створити завдяки перцю, базиліку, кардамону, мускатним горіхом. Не забудьте так само про перець Чілі - це ласунка для Дракона. "Вогнедишне" меню добре доповнити м'ясним блюдом, облитим спиртним, що горить. Цей же фокус можна виконати з фруктами або морозивом - виглядає ефектно і незвично, а фруктові салати дозволять хазяйці з максимальною користю проявити фантазію. При сервіровці столу дуже доречні будуть засвічені свічки, які непогано б було встановити у свічники в образі драконів або рептилій. Думаю їх придбати в сувенірних магазинах буде не складно.

Не варто заздалегідь заготовляти напівфабрикати. Чим менше їжа піддається термічній обробці, тим приємніше вона для Дракона.

Риба - неодмінний представник водної стихії на новорічному столі. Рекомендується риба цінних сортів: стерлядь, бестер, деякі сорти форелі.

Усе що було приготовлене заздалегідь і не з'їдене, не повинно знову з'являтися на столі.

Зі спиртного не забудьте трохи горілочки з перцем, або таке, що так само "горить".

Веселого і щасливого Вам Нового року і нехай цей дракон принесе нам те все чого ми бажаємо!

Схожі новини по темі Різне



Прокоментувати статтю:

Народний календар

Народний та церковний календар свят. Березень

Народний та церковний календар свят. Березень

Березень – первісток весни, спадкоємець лютого, провісник квітня, ранок весни і ранок року. Це...

Українські традиції, прикмети, прислів’я

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Березень

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Березень

Перший весняний місяць Березень, господар полів та лісів, котрий, як сказав поет, білим поясом...