Новорічний стіл 2012
Як підгодувати Дракона в рік Чорного Дракона? З вибором страв до новорічного столу 2012 - вас ніщо не обмежує. Розраховуйте тільки на свій гаманець.
Дракон буде радий від звичайного олів'є до східної кулінарії. Не забувайте тільки, що Дракон істота вогнедишна, а значить любить вогонь у блюдах, а вогонь можна легко створити завдяки перцю, базиліку, кардамону, мускатним горіхом. Не забудьте так само про перець Чілі - це ласунка для Дракона. "Вогнедишне" меню добре доповнити м'ясним блюдом, облитим спиртним, що горить. Цей же фокус можна виконати з фруктами або морозивом - виглядає ефектно і незвично, а фруктові салати дозволять хазяйці з максимальною користю проявити фантазію. При сервіровці столу дуже доречні будуть засвічені свічки, які непогано б було встановити у свічники в образі драконів або рептилій. Думаю їх придбати в сувенірних магазинах буде не складно.
Не варто заздалегідь заготовляти напівфабрикати. Чим менше їжа піддається термічній обробці, тим приємніше вона для Дракона.
Риба - неодмінний представник водної стихії на новорічному столі. Рекомендується риба цінних сортів: стерлядь, бестер, деякі сорти форелі.
Усе що було приготовлене заздалегідь і не з'їдене, не повинно знову з'являтися на столі.
Зі спиртного не забудьте трохи горілочки з перцем, або таке, що так само "горить".
Веселого і щасливого Вам Нового року і нехай цей дракон принесе нам те все чого ми бажаємо!