Салат з капусти з крабовими паличками

Салат з капусти з крабовими паличками А літня зелень додасть цьому салату незвичайний аромат.

Для приготування салату з капусти нам знадобиться:
Капуста молода - 0,5 шт.,
Огірок (невеликий) - 1-2 шт.,
Крабове м'ясо або крабові палички - 200-250 г,
Зелень кропу - кілька гілочок,
Зелень петрушки - кілька гілочок,
Зелена цибуля - 1 стебло,
Майонез - 1 ст. ложка,
Йогурт натуральний - 2 ст. ложки,
Салатні листя - по 1 листу на порцію.
Як приготувати салат:
Для початку нашаткуємо капусту та наріжемо огірок тонкими брусочками. Потім подрібнимо крабові палички. Змішаємо в мисці капусту, огірки, крабове м'ясо та все перемішаємо. Далі подрібнимо зелену цибулю, зелень кропу і петрушку та додамо все це в салатник разом з натуральним йогуртом і майонезом.

Добре все перемішаємо. Можна залишити трохи листочків петрушки або зелені кропу для прикраси салату. Тарілку з салатом прикрасимо листом зеленого салату. Можна викласти салат на тарілку гіркою або за допомогою кулінарного кільця. Прикрасимо салат листям петрушки або кропу.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль