Скумбрія запечена у фользі з лимоном

Скумбрія запечена у фользі з лимоном

Скумбрія у фользі, запечена у духовці - зручна, смачна та корисна альтернатива страви до святкового столу чи вечері. А поки рибка запікається, наріжте салатик з помідорів і болгарського перцю, залийте маслом, якщо є - гарбузовим - смакота і користь!

Для приготування скумбрії у фользі нам знадобиться:
600 гр філе скумбрії,
1/2 лимона,
2 ст л подрібненого кропу,
2 цибулини,
2 варені яйця,
3 ст л рослинного масла, сіль.
Як пиготувати скумбрію:
для початку розділимо скумбрію на двоє. Половину підготовленої скумбрії укладемо шкірою вниз на фольгу, попередньо змащену олією, щоб риба не припеклася до неї. Скропимо тушку лимонним соком, посолимо, осипнемо рубаними яйцями і кропом, навколо покладемо скибочки цибулі і поллємо олією - небагато. Зверху кладемо другу половину риби. Фольгу щільно загорнемо, акуратно покладемо на деко і ставимо у заздалегіть розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо скумбрію у духовці 20-25 хвилин. По готовності, знімаємо фольгу, подаємо до святкового столу чи до вечері на великій плоскій тарілці, виклавши туди ж салат. Запечену у духовці скумбрію можна прикрасити - сервірувати лимоном.

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль