Сирна закуска

Рецепт приготування сирної закуски до фуршетного чи святкового столу.

Сирна закуска популярна у Франції, де вона називається «Мізки ткача». Незважаючи на неїстівну назву, сама закуска дуже пікантна і смачна. Готується вона з сиру або м'якого домашнього сиру. Подавати закуску до фуршету чи до святкового столу краще на шматочках чорного або зернового хліба з скибочками овочів (помідорів, огірків, перцю).


Для приготування закуски з сиром нам знадобиться:
Сир творожний (або сир) - 150 г,
Оливкова олія - 2-3 ч.ложки,
Оцет винний (або сухе вино) - 1 ч.ложка,
Зелень - 1 пучок,
Часник - 1-2 зубчики,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Сіль, перець - за смаком.
Як приготувати закуску до фуршетного столу:
Наріжемо зелень дрібненько, очистимо два зубчики часнику та цибулю, теж нарізаємо дрібно, цибулю нарізаємо тільки половину.

Усі нарізані інгредієнти додаємо до сиру і добре перемішуємо. Додаємо винний оцет, оливкове масло до сиру, солимо перчимо та знову ретельно перемішуємо. Далі перекладаємо приготовлений сир у контейнер, закриваємо кришкою та кладемо в холодильник на декілька годин, щоб настоявся.

Перед подачею до святкового чи фуршетного столу поріжемо хліб на невеличкі кусочки, підсушимо в тостері або в духовці. Намастимо приготовленим сиром, прикрасимо зеленю і можна подавати до святкового столу. Смачного!

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль