Закуска з шампіньйонів

Печериці - унікальні гриби, їх можна вживати в їжу сирими, так що ви за 5-7 хвилин зможете приготувати смачне, поживне і пікантне блюдо.


Для приготування закуски нам знадобиться (на 1-2 порції):
Печериці свіжі (середні) - 10 шт.,
Соєвий соус - 2 ст. ложки,
Імбир свіжий тертий - 1 ч. Ложка,
Кінза сушена - 2 ч. Ложки,
Оливкова олія першого віджиму - 2 ст. ложки.
Як приготувати закуску з печериць:
Печериці гарненько промиємо під проточною водою, обсушимо і наріжемо пластинками середньої товщини. Залиймо їх соєвим соусом, додамо імбир і сушену кінзу, все перемішаймо і заправимо оливковою олією. Можна подавати відразу, але краще дати настоятися протягом 10 хвилин.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль