Печериці - унікальні гриби, їх можна вживати в їжу сирими, так що ви за 5-7 хвилин зможете приготувати смачне, поживне і пікантне блюдо.
Для приготування закуски нам знадобиться (на 1-2 порції):
Печериці свіжі (середні) - 10 шт.,
Соєвий соус - 2 ст. ложки,
Імбир свіжий тертий - 1 ч. Ложка,
Кінза сушена - 2 ч. Ложки,
Оливкова олія першого віджиму - 2 ст. ложки.
Як приготувати закуску з печериць: Печериці гарненько промиємо під проточною водою, обсушимо і наріжемо пластинками середньої товщини. Залиймо їх соєвим соусом, додамо
імбир і сушену кінзу, все перемішаймо і заправимо оливковою олією. Можна подавати відразу, але краще дати настоятися протягом 10 хвилин.