Швидкі малосольні огірочки

Як швидко приготувати малосольні огірки. Рецепт від Петриків

Якщо вам необхідно приготувати малосольні огірки в короткі терміни, то скористайтеся нашим перевіреним рецептом.


Для приготування малосольних огірочків нам знадобиться:
Огірки - 2 кг,
Зелень кропу - 1 пучок,
Зелень петрушки - 1 пучок,
Лист хрону 1 -2 шт.,
Часник - 0,5-1 головка,
Насіння кропу - 1 ч. Ложка,
Цукровий пісок - 1 ст. ложка,
Сіль - 1 ст. ложка.
Як засолити огірочки:
Огірки промиємо та висушимо. Маленькі огірочки порозрізаємо навпіл. Огірки більшого розміру - на 4 частини. Очистимо головку часнику та кожен зубець порозрізаємо на 3-4 частини.
Як засолити огірочки
Кріп і петрушку також сполоснемо і поріжемо крупно. Листя хрону промиємо, обсушимо і порвемо на частини. Викладемо огірки в пластиковий контейнер або целофановий пакет. Додамо до них часник.
Як засолити огірочки
Потім в контейнер до огірків додамо половину листя хрону, зелень кропу і петрушки, сіль, цукор і насіння кропу. Добре все перемішаємо. Можете для цього закрити контейнер і добре потрясти вміст.
Як засолити огірочки

Накрийте огірки листям хрону і приберіть в холодильник години на 2 - 3. Періодично огірки можна перемішувати.
Смачного Вам!

Схожі новини по темі Рецепти / Заготовки на зиму



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль