Всіма улюблене морозиво Крем-брюле робиться на основі рідкої карамелі. Карамель досить просто приготувати вдома. Якщо ви не хочете цим займатися, то візьміть замість неї варене згущене молоко (2-3 столові ложки).
В іншій каструлі змішаємо цукор і сухе молоко, додамо 200 мл вершків та поставимо на невеличкий вогонь. Доведемо до кипіння і готуємо, поки цукор і сухе молоко повністю не розчиняться.
Крохмаль розведемо у 50 мл вершків і влиємо у каструлю, де готуються вершки з цукром та сухим молоком. Варимо 1-3 хвилини, поки вершки не загуснуть. По готовності знімаємо з вогню, та ставимо остудити.
Беремо відповідний посуд і змішуємо остиглі заварні вершки, карамель і вершки, 250 мл.,що залишилися, ретельно перемішуємо до однорідності.
Морозиво крем-брюле майже готове, залишилося перелити у відповідний контейнер і поставити в морозилку. Морозиво буде готове через 10-12 годин. Перед подачею залиште морозиво на 5-10 хвилин при кімнатній температурі.Смачного!!!