Пісні голубці з савойської капусти

Навесні нам особливо гостро не вистачає вітамінів. Пора перейти на легкі, але поживні страви, які додадуть вітамінів у наш організм і позбавлять від авітамінозу!

Тонкі листи савойської капусти мають більш ніжний смак, ніж листя білокачанної, і, завдяки своїй м'якій структурі, ідеально підходять для приготування голубців по нашому простому рецепту з фото. Для тих, хто дотримується Посту, ми зробимо начинку з овочів і рису. Тим, хто не дотримується Посту, можна в начинку додати трохи відвареної яловичини, м'яса птиці або грибів.


Для приготування голубців з савойської капусти, нам знадобиться:
Савойська капуста - 1 качан,
Лук-порей, зелена частина - 1 шт.,
Морква велика - 1 шт.,
Рис - 0,5 склянки,
Рослинна олія,
Зелена цибуля,
сіль,
Перець.
Як приготувати пісні голубці:
Для початку відваримо рис пару, не забуваємо трохи посолити і перемішати. Відокремимо капустяне листя, сполоснемо холодною водою, потім заллємо окропом та залишимо на кілька хвилин.
Моркву натремо на середній тертці і поріжемо цибулю порей. Потім на рослинній олії підсмажимо цибулю з морквою. Трохи посолимо та поперчимо. Дамо остинути. У відповідному посуді додамо рис до цибулі з морквою та перемішаємо. Виріжте потовщення на листках капусти або відбийте цю частину так, щоб вона стала м'якою.
На капустяний лист викладіть 1 - 2 столові ложки начинки і згорніть його у вигляді конверта. Викладіть підготовлені конвертики в чашу пароварки і готуйте на пару хвилин 15. Готові пісні голубці викладіть на тарілку, посипте нарізаною зеленою цибулею. При бажанні подайте до цієї страви овочевий соус на свій смак.

Схожі новини по темі Рецепти / Пісні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль