Пісні картопляні рулети з грибами

Пісні картопляні рулети з грибами

простий рецепт приготування закуски для пісного святкового столу

Картопляні рулети з грибною начинкою до святкового столу можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Це простий рецепт приготування закуски для пісного святкового столу.


Як приготувати закуску до пісного святкового столу
Для приготування рулетів з грибами нам знадобиться:
Картопля - 350 г,
Гриби - 500 г,
Борошно - 5-6 ст. ложок,
Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.,
Томатна паста - 2 ст. ложки,
Сіль, перець - за смаком,
Рослинна олія для смаження.

Як приготувати закуску до пісного святкового столу:
Очистимо та поставимо варити картоплю, не забуваємо посолити. По готовності, помнемо картоплю до стану пюре.
простий рецепт приготування закуски для пісного святкового столу
Дамо трохи остинути, додаємо муку і замішуємо м’яке тісто, накриємо серветкою та залишимо на пів години.
простий рецепт приготування закуски для пісного святкового столу
Далі наріжемо цибулю та гриби та поставимо обсмажуватися на рослинній олії, не забуваємо посолити та поперчити на Ваш смак.

Стільницю посиплемо трохи мукою та розкачаємо приготоване тісто. На розкачане тісто викладемо приготовану начинку з грибів.

Тепер акуратно згорнемо рулет та гострим ножем поріжемо на однакові шматочки. Викладемо шматочки рулету у формочку для запікання.

Поки розігрівається духовка, десь до 180 градусів, розведемо томатну пасту водою, посолимо за смаком, додамо сухі трави і приправи на свій смак. Заллємо рулет томатним соусом і поставимо у розігріту духовку на пів годинки. Смачного Вам!

Схожі новини по темі Салати і закуски / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль