Закуска з тунцем

Закуска з тунцем

Ніжний мус з консервованим тунцем на листковому тісті - швидка і оригінальна закуска для новорічного столу. Основу для закуски з листкового тіста можна спекти напередодні свята, а мус приготувати безпосередньо перед подачею до святкового столу.


Для приготування закуски нам знадобиться
Для приготування закуски нам знадобиться:
Тісто листкове - 250 г,
Тунець консервований - 1 банка,
Сир Рікотта (або вершковий сир) - 250 г,
Майонез - 2-3 ст. ложки,
Гірчиця - 1-2 ч. Ложки.

Як приготувати закуску з тунцем:

Спочатку розморозимо листкове тісто, потім трохи розкачаємо качалкою. Розкачане тісто наріжемо на однакові квадрати та викладемо їх на застелений пергаментом деко. Ставимо випікати в заздалегідь розігрітій до температури 220 градусів духовці до готовності, приблизно 10-15 хвилин. Квадратики повинні піднятися і стати золотистими, це буде основа закуски.

Беремося за начинку, з тунця зіллємо масло, якщо риба цілими шматочками то трохи її подрібнимо. У миску перекладемо сир, додамо тунця, майонез і гірчицю. Усе ретельно перемішаємо до отримання однорідної маси.

Потім перекладемо отриману начинку в кондитерський мішок з фігурною насадкою і відповідно витиснемо на запечені квадратики невеличкими порціями, як на фото. Приготовану закуску викладемо на блюдо. Можна нашу закуску до святкового чи фуршетного столу прикрасити зеленню, оливками, маринованими огірочками.

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль